Afspraak maken

Home | Afspraak maken

Maak een afspraak

Wij zullen u op onze werkdagen zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u ook bellen met 038-3314810 (Zenegroen) of 038-3310656 (Jan van Arkelstraat). Wij verzoeken u op het hele of halve uur te bellen, zodat we niet gestoord worden tijdens de behandelingen. U kunt ook een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Voor niet-dringende vragen of informatie kunt u een mailtje sturen naar info@fysiotherapie-west.nl

Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?

Vanaf 1 januari 2006 heeft u géén verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Onze expertise, uw voordeel!