Fysiotherapie IJsselmuiden

Home | Fysiotherapie | Fysiotherapie IJsselmuiden

Fysiotherapeut IJsselmuiden

Inwoners van IJsselmuiden hebben – net zoals ieder ander – wel eens fysiotherapie nodig. Omdat ze een dagje ouder worden. Omdat ze met een sportblessure te maken hebben. Omdat het medisch gezien verstandig is. Wat de reden ook is: u kunt altijd voor fysio bij Fysiotherapie West (nabij IJsselmuiden) terecht. In onze praktijk bieden wij verschillende specialisaties aan, waardoor u gericht geholpen kunt worden. Maak vandaag nog een afspraak met een fysiotherapeut in IJsselmuiden!

 

 

Fysiotherapeut IJsselmuiden
Fysiotherapie IJsselmuiden

Waarom fysio nabij IJsselmuiden?

Jaarlijks stappen er ongeveer 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut – een deel daarvan komt uit IJsselmuiden. Ze hebben tijdens hun leven een verkeerde houding aangeleerd of er treden andere ongemakken op. In onze praktijk nabij IJsselmuiden pakken wij deze kwalen met onze fysiotherapie aan. We verhelpen ze of zorgen er op zijn minst voor dat de klachten verminderen. Zo stapt u weer vitaal het dagelijks leven in. En dat allemaal lekker dicht bij de deur in de praktijk van Fysiotherapie West nabij IJsselmuiden.

De behandeling van onze fysiotherapeut in IJsselmuiden

Fysiotherapie in IJsselmuiden bestaat uit een tweetal onderdelen. Allereerst volgt u bij ons een behandeling. Hier krijgt u gerichte begeleiding. Hoe kunt u uw kwaal het beste bestrijden? Hoe doet u dat op een verantwoorde manier? Ten tweede voert u ook thuis enkele oefeningen uit. Door deze combinatie van begeleiding en thuiswerk biedt onze fysio in IJsselmuiden u het beste resultaat.

Fysiotherapie in IJsselmuiden
IJsselmuiden Fysiotherapie

De kwaliteit van Fysiotherapie West

In onze praktijk zijn wij van mening dat onze diensten van topkwaliteit moeten zijn. Het werk van onze fysiotherapeut in IJsselmuiden voldoet dan ook aan al uw verwachtingen en meer. Om onze kwaliteit in kaart te brengen, verzamelt onderzoeksbureau Qualizorg recensies. Dankzij hun Fysio Prestatie Monitor kunnen wij onze fysiotherapie in IJsselmuiden waar nodig bijsturen. Gelukkig is het resultaat goed. We scoren namelijk een NPS-score van 74. Met Fysiotherapie West bieden wij dus kwalitatief uitstekende fysio – ook in IJsselmuiden.

Maak kennis met uw fysiotherapeuten uit IJsselmuiden en omstreken:

Adriaan van den Berg;
Marianne van de Laar;
Noortje Gerrits.

Schrijf u nu in voor fysiotherapie nabij IJsselmuiden

Of het nu om slijtage of een sportblessure gaat. Als inwoner van IJsselmuiden kunt u altijd voor fysio bij Fysiotherapie West terecht. Op basis van verschillende specialismen gaan wij uw klachten met kennis en kunde te lijf. Maak vandaag nog een afspraak bij onze vestiging aan de Jan van Arkelstraat in Kampen. Bel hiervoor naar 038-3310656. Neem ook gerust contact met ons op bij overige vragen over een fysiotherapeut in IJsselmuiden. Welke klacht kunnen wij met fysiotherapie in IJsselmuiden verhelpen?

 

Dry Needling Kampen

Fysiotherapie West in IJsselmuiden

Onze expertise, uw voordeel!