Manuele therapie IJsselmuiden

Home | Manuele therapie | Manuele therapie IJsselmuiden

De pijn heeft zijn grens bereikt: u bent op zoek naar manuele therapie in IJsselmuiden. De klachten in uw gewrichten en / of ruggenwervel zitten uw dagelijkse plezier namelijk hinderlijk in de weg. Deze wilt u dan ook snel verzachten. De manuele therapeut van Fysiotherapie West gaat dan ook graag – nabij IJsselmuiden – voor u aan de slag. Met speciale technieken wordt uw pijn verlicht. Zo kunt u weer met volle teugen van het leven genieten.

Maak direct een afspraak!

Wat is manuele therapie?

Het is een vraag, die vaak in onze praktijk nabij IJsselmuiden gesteld wordt: wat is nu eigenlijk manuele therapie? Het antwoord is simpel. Deze vorm van therapie richt zich op het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten. De focus ligt hierbij op de armen en benen. Om u te kunnen behandelen, hebben onze specialisten nabij IJsselmuiden – naast de studie fysiotherapie – een driejarige vervolgopleiding tot manueel therapeut gevolgd.

Welke klachten worden er behandeld?

Een manuele therapeut kan, in onze praktijk nabij IJsselmuiden, natuurlijk niet het hele menselijke lichaam behandelen. Heeft u echter last van de onderstaande klachten? Dan bent u bij ons sowieso aan het juiste adres:

Schouderpijn;
Tenniselleboog;
Kaakproblemen;
Hoofd- en/of nekpijn;
Heupproblemen;
Rugproblemen.

Gezond door het leven met Fysiotherapie West

Bij Fysiotherapie West vinden wij een goede kwaliteit van leven ontzettend belangrijk. Onze manuele therapie in Kampen – nabij IJsselmuiden – draagt daar zoveel mogelijk aan bij. Dit doen wij onder andere door onze kennis en kunde hoog te houden. Door nieuwe technieken te leren of door uw terugkoppeling ter harte te nemen. U bent van een ding verzekerd: onze therapeut doet er alles aan om – in IJsselmuiden en omstreken – de beste beoefenaar van manuele therapie te zijn. Beloofd.

Naast manuele therapie bieden wij ook de volgende behandelingen aan bij de inwoners van IJsselmuiden:

Dry Needling;
Fysiotherapie;
Oedeemtherapie;
Medical Taping;
Fysiosport.

Schrijf u in voor manuele therapie nabij IJsselmuiden!

Pijnlijke gewrichten of wervelkolommen. Dat is alles behalve prettig. Om die reden bent u op zoek naar een therapeut die u nabij IJsselmuiden van manuele therapie kan voorzien. Uiteraard moet deze gedreven zijn in zijn of haar vak. Schrijf u daarom vandaag nog in bij Fysiotherapie West. Dan kunt u binnenkort bij de Jan van Arkelstraat in Kampen terecht. Bel hiervoor naar 038-3310656. Onze specialisten helpen u graag van uw klachten af. Ook voor Dry Needling in Kampen kunt u bij ons terecht. Wanneer start u nabij IJsselmuiden met manuele therapie?

Manuele therapie IJsselmuiden

Onze expertise, uw voordeel!