Dry Needling Kampen

Home | Dry Needling | Dry needling Kampen

Dry needling in Kampen

Noodgedwongen bent u in Kampen op zoek naar iemand die dry needling bij u kan toepassen. De pijn in uw hoofd of nek is onhoudbaar. Uw kaken voelen vermoeid of functioneren anders dan normaal. Wat uw probleem ook is: de specialisten van Fysiotherapie West helpen u graag verder. Van algemene fysiotherapie tot dry needling in Kampen. Wij staan altijd voor u klaar. Plan vandaag nog een afspraak bij ons in!

 

Dry Needling Kampen
Dry Needling

Wat is dry needling?

In onze praktijk in Kampen bieden wij dry needling aan. De grote vraag is echter: wat houdt deze methode in? Dry needling is – zoals u misschien al verwacht – een behandeling binnen de fysiotherapie. Onze therapeut past deze toe, wanneer spieren snel en langdurig ontspannen moeten worden. Hiervoor wordt een speciale naald gebruikt, die op strategische plekken – genaamd: triggerpoints – wordt geplaatst.

Het verschil met acupunctuur

Onze methode van dry needling in Kampen, wordt vaak met acupunctuur vergeleken. De twee zijn echter niet hetzelfde. Er zijn namelijk grote verschillen te noemen. De methode wordt meer doelgericht toegepast. Wij werken met dezelfde naalden als bij acupunctuur, maar wij prikken in een ‘spierknoop’, een triggerpoint. Bij acupunctuur wordt er geprikt in energiebanen en wordt er niet in de spieren geprikt.

Dry needling in kampen

Gezonde spieren met Fysiotherapie West

Kwaliteit van leven. Bij veel van onze patiënten valt of staat deze bij de behandeling van een fysiotherapeut. Daarom doen wij er alles aan om onze kwaliteit hoog te houden. Ook leren wij voortdurend bij. Of het nu gaat om de nieuwste technieken voor dry needling of de terugkoppeling die wij van u – als client in Kampen – ontvangen. Wij zien graag waar het goed gaat en waar er verbetering mogelijk is.

Naast dry needling specialiseren wij ons in Kampen ook in de volgende vakgebieden:
Fysiotherapie;
Manuele therapie;
Oedeemtherapie;
Medical Taping;
Fysiosport.

Op zoek naar dry needling in Kampen?

Hoofdpijn. Stramme spieren. Rug-, bil-, heup-, lies- en/of beenklachten. Loop niet langer met uw pijnklachten door en kies voor dry needling in Kampen. De specialisten van Fysiotherapie West gaan graag voor u aan de slag. Bel daarom vandaag nog voor een afspraak. Onze locatie aan de Zenegroen is te bereiken via 038-3314810. Voor een afspraak op de Jan van Arkelstraat kunt u bellen naar 038-3310656. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit IJsselmuiden. Dan gaan wij binnenkort voor u in Kampen met dry needling aan de slag.

Dry Needling Kampen

Dry needling regio Kampen

Onze expertise, uw voordeel!