Manuele therapie Kampen

Home | Manuele therapie | Manuele therapie Kampen

Heeft u lichamelijke klachten en bent u daarom op zoek naar manuele therapie in Kampen? Fysiotherapie West helpt u graag! In onze praktijk in Kampen huizen verschillende specialismen in fysiotherapie, waaronder manuele therapie. Onze manueel therapeut is aanwezig op maandag en donderdag, in onze praktijk aan de Zenegroen. U kunt bij de manueel therapeut terecht door direct bij de praktijk een afspraak te maken, of met een verwijzing van een arts. Ook kunt het u door een van de fysiotherapeuten aangeraden zijn om een screening te doen voor manuele therapie in Kampen.

 

Manuele therapie Kampen

Wanneer naar de manueel therapeut in Kampen?

Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie waarbij vooral mensen met klachten aan de wervelkolom worden geholpen. Heeft u klachten aan uw rug, nek of hoofd, dan kunt u vaak terecht bij de manueel therapeut in Kampen. Ook klachten in de heupen of knieën, elleboog en schouder(s) kunnen te maken hebben met uw wervelkolom of bekken. Uw manueel therapeut in Kampen kan vaststellen of er sprake is van een beperkt bewegingspatroon of andere oorzaak en waar u aan kunt werken om de klachten te verlichten of helemaal op te lossen.

 

Manuele therapie in Kampen

Wat kunt u verwachten van manuele therapie

Als u een behandeling manuele therapie in Kampen gaat volgen, dan is het fijn om te weten wat u staat te wachten. Tijdens een behandeling zal er meestal vooral aandacht worden besteedt aan de mobilisatie van uw gewrichten, training en/of rekken van uw spieren en advies worden gegeven over houding en oefeningen die u thuis kunt uitvoeren. Meestal zult u resultaat merken na 3 tot 4 behandelingen manuele therapie in Kampen. Het is niet altijd nodig om meerdere behandelingen te volgen. Soms kunnen uw klachten snel worden verholpen door een gewricht te laten kraken door onze manueel therapeut in Kampen.

Starten met manuele therapie Kampen

Wilt u graag bij ons starten met manuele therapie in Kampen? Neem dan contact op met onze praktijk om een afspraak te maken voor een screening manuele therapie. Er zal dan door de manueel therapeut in Kampen worden gekeken waar uw klachten liggen en waar deze vandaan komen. Kan manuele therapie uw klachten verlichten, dan worden u de opties voor manuele therapie in Kampen voorgelegd. Bel ons gerust voor vragen over een behandeling manuele therapie in Kampen of maak direct telefonisch een afspraak.

Fysiotherapie in IJsselmuiden, dry needling in Kampen of manuele therapie in IJsselmuiden nodig? Ook dan kunt u een afspraak met ons maken! 

Maak een afspraak

Wij zullen u op onze werkdagen zo spoedig mogelijk bellen om een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u ook bellen met 038-3314810 (Zenegroen) of 038-3310656 (Jan van Arkelstraat). Wij verzoeken u op het hele of halve uur te bellen, zodat we niet gestoord worden tijdens de behandelingen. U kunt ook een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Voor niet-dringende vragen of informatie kunt u een mailtje sturen naar info@fysiotherapie-west.nl

Onze expertise, uw voordeel!